Borrelen op het water

Na werktijd even uitwaaien met je collega’s? Een paar uurtjes ongedwongen bijpraten met vrienden en familie? Ga er samen op uit en steek de neuzen even in de wind. Scheep aan het eind van de middag in op een van de prachtige tjalken van de Muider Compagnie voor een geheel verzorgde zeiltocht rond Forteiland Pampus.

Rond 16:00 uur scheept u in in de haven van Muiden of Amsterdam IJburg. We ontvangen u met een hapje en een drankje. Nadat de bemanning u een korte uitleg heeft gegeven over de gang van zaken aan boord varen we de haven uit en vragen wij u om een handje te komen helpen bij het zetten van de zeilen. Op aanwijzingen van uw schipper en zijn matroos kunt u zelf het schip zeilen. Zowel boven- als benedendeks is voldoende comfortabele ruimte om gezellig bij te praten en van de elementen te genieten. De boordbar is geopend en uw gastvrouw zorgt voor een hapje bij de borrel.
Na een heerlijke zeiltocht van ca. 3 uur varen wij u weer terug naar de haven.

Zo’n bijzondere borrelzeiltocht kunnen wij u voor een mooi prijsje aanbieden. Voor de huur van het schip en de diensten van de bemanning brengen wij een basisprijs van € 750,00 in rekening. Voor onbeperkt drankjes uit een Hollandse bar en hapjes bij de borrel betaalt u per persoon € 17,50.

Heeft deze zeiltocht u hongerig gemaakt en gaat u liever nog niet van boord? Dan is dit programma uit te breiden met een heerlijke maaltijd uit onze kombuis. Een barbecue op het water, een stevige scheepsmaaltijd of een heerlijk buffet; het kan allemaal. U kunt voor de avondmaaltijd natuurlijk zelf een keuze maken uit ons uitgebreide cateringaanbod.

Neem voor meer informatie en/of een voorstel gerust eens contact met ons op.

Over De Egelantier

De Egelantier wordt gevaren door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Zij verzorgen de boekingen en het klantencontact zelf. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Dit geldt zowel zeileigenschappen van het schip als ook de catering. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”.

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Weerbericht

Mostly Cloudy

8°C

Muiden

Mostly Cloudy

Humidity: 81%

Wind: 19.31 km/h

  • 24 Mar 2016

    Rain 10°C 7°C

  • 25 Mar 2016

    AM Rain 9°C 2°C

De Egelantier

Nieuwsbrief