Relatiedag Zeilen

Onvergetelijke relatiedag op het water

Wilt u uw bedrijf eens echt op de kaart zetten? Ontvang uw relaties dan aan boord van een van de prachtige tjalkjachten van de Muider Compagnie voor een wel heel bijzonder programma op het water.
Samen met onze partner Sailing Business Events hebben wij voor de invulling van uw relatiedag een programma ontwikkeld waarbij u niet alleen uw relaties even in de watten legt, maar ook uw bedrijf op een bijzondere manier (weer) bij ze op de kaart zet.

Aan boord van onze comfortabele tjalkjachten zal het uw genodigden aan niets ontbreken. Onze gastvrije bemanning zorgt voor uitstekende catering. Wilt u uw product of bedrijf tijdens deze dag op een bijzondere manier onder de aandacht brengen, dan zijn daarvoor benedendeks alle middelen aanwezig.
We combineren het comfort van onze tjalken vandaag met het spektakel van de racejachten van Sailing Business Events. Uw gasten gaan vandaag wedstrijdzeilen op de high-tech IMX-40 racers “Appel” en “Peer”. Zeilervaring is niet nodig. De schippers van de racers geven instructies in het bedienen van de jachten en zorgen voor een veilig maar wel spannend verloop van de wedstrijd. Een onvergetelijke ervaring!

Voorbeeldprogramma

Rond 11:00 uur scheept uw gezelschap in aan boord van een van onze tjalken. We ontvangen u met koffie/thee en iets lekkers. Er is tijd voor een korte presentatie of een welkomstwoord, waarna we de haven uitvaren. Onze tjalk zoekt een mooie ankerplaats op het IJsselmeer, waar we een heerlijke lunch voor u serveren.
Tijdens de lunch komen de “Appel” en de “Peer” langszij. U maakt kennis met de schippers van deze racejachten en de wedstrijdleiding geeft u een korte uitleg over de reglementen van het wedstrijdzeilen. Daarna gaat de helft van uw genodigden aan boord van de beide racers. Na een korte training varen zij de eerste wedstrijd. De gasten aan boord van onze tjalk kunnen het wedstrijdveld goed overzien en de teams aan boord van de racers aanmoedigen.
Na deze eerste wedstrijd komen de “Appel” en de “Peer” terug naar onze tjalk en wisselen we het gezelschap. Ook nu volgt eerst een korte training, waarna een tweede wedstrijd wordt gevaren.
De twee winnende teams varen als afsluiting nog een spannende finale.
Rond 18:00 uur komen alle deelnemers, schippers en de wedstrijdleiding terug aan boord van onze tjalk, waar een welverdiend hapje en drankje klaar staat. De wedstrijdleiding maakt het winnende team bekend. Als aftersail serveert onze bemanning een heerlijk buffet of steken we de barbecue op het achterdek aan.
Vroeg in de avond varen we u terug naar de haven van afvaart, waar wij afscheid van u nemen.

Prijsindicatie: ca. € 175,00 per persoon bij deelname van 40 personen.

Over De Egelantier

De Egelantier wordt gevaren door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Zij verzorgen de boekingen en het klantencontact zelf. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Dit geldt zowel zeileigenschappen van het schip als ook de catering. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”.

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Weerbericht

Mostly Cloudy

8°C

Muiden

Mostly Cloudy

Humidity: 81%

Wind: 19.31 km/h

  • 24 Mar 2016

    Rain 10°C 7°C

  • 25 Mar 2016

    AM Rain 9°C 2°C

De Egelantier

Nieuwsbrief