Dagje Zeilen

U wilt graag een dagje zeilen? Lekker met familie of vrienden een heerlijk dagje zeilen op het water. Even niks aan uw hoofd, gewoon gezellig zeilen met elkaar? Er is een enorm breed aanbod van mogelijkheden en aanbieders. Iedereen biedt iets ‘unieks’, of ‘geweldigs’. Waar vindt u nu de juiste partij die dát heeft wat u zoekt?

Wel..... u bent op de juiste website beland! De Egelantier heeft vele mogelijkheden voor een onvergetelijk dagje zeilen! Bij ons huurt u uw eigen zeilschip met ervaren bemanning en beleeft u een heerlijke dag zeilen met lekker eten op het IJsselmeer.

Wij hebben een keuze uit diverse zeilarrangementen. Of u nu gewoon een dag wilt zeilen, of uw tocht wilt combineren met bijvoorbeeld een bezoek aan het eiland Pampus, het is bij ons allemaal mogelijk. En als u wensen verder gaan, dan maken we natuurlijk een pakket op maat voor u.

Zeilen IJsselmeer

Een dagje het water op met De Egelantier

Zeilen IJsselmeer is een populair tijdverdrijf. Om een dagje zeilen op het IJsselmeer nog specialer te maken kiest u voor ons schip De Egelantier. Deze schitterende tjalk staat garant voor een ontspannen dagje zeilen op het IJsselmeer.

Zeilarrangementen

Voor elke doelgroep.

De meeste uiteenlopende zeilarrangementen kunnen wij u met De Egelantier aanbieden. Met dit traditionele zeilschip kunt u schitterende zeiltochten maken met vrienden, familie of collega's. Onze zeilarrangementen zijn het synoniem voor een fantastische zeildag op het mooie IJsselmeer. Breng een bezoek aan Pampus, Volendam of Monnickendam.

Zeilen Muiden

Zeilen vanuit Muiden

Zeilen vanuit Muiden is zeilen op koninklijk niveau. Immers, zelfs onze koninklijke familie verkiest Muiden als afvaarthaven voor een dagje zeilen. En dat niet zonder reden. Dit schitterende Noord Hollandse stadje heeft naast een schilderachtige haven, de beschikking over een wereldberoemde sluis en het overbekende Muiderslot.

Dagtocht Zeilen

Lekker uitwaaien op het water

Een dagtocht met zeilen in de omgeving van Muiden is uitermate geschikt om eens compleet uit te waaien op een relaxte wijze. Zeilen op het IJsselmeer, een bezoek aan Pampus of het Muiderslot en tenslotte lekker dineren. Muiden heeft alles voor een geslaagde dagtocht! De beroemde zeesluit, het Muiderslot en niet te vergeten Pampus.

Pampus Zeilen

Vaar naar dit bijzondere forteiland

Pampus zeilen of beter gezegd zeilen naar Pampus is een bijzonder arrangement dat u met De Egelantier kunt boeken. Het combineert zeilen met een aantal toeristische hoogtepunten van Muiden. Met de Egelantier gaan we zeker ook even “voor Pampus liggen”.

Muiderslot Zeilen

Rijksmuseum Muiderslot

Muiderslot zeilen is een uniek arrangement dat u kunt boeken op onze tjalk De Egelantier. Het combineert een bezoek aan het Muiderslot in Muiden met zeilen op het IJsselmeer. Het Muiderslot is het absolute toeristische hoogtepunt van dit mooise  IJsselmeerstadje.

Over De Egelantier

De Egelantier wordt gevaren door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Zij verzorgen de boekingen en het klantencontact zelf. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Dit geldt zowel zeileigenschappen van het schip als ook de catering. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”.

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Weerbericht

Mostly Cloudy

8°C

Muiden

Mostly Cloudy

Humidity: 81%

Wind: 19.31 km/h

  • 24 Mar 2016

    Rain 10°C 7°C

  • 25 Mar 2016

    AM Rain 9°C 2°C

De Egelantier

Nieuwsbrief