Dagtocht Zeilen

Lekker uitwaaien op het water

Een dagtocht met zeilen in de omgeving van Muiden is uitermate geschikt om eens compleet uit te waaien op een relaxte wijze. Zeilen op het IJsselmeer, een bezoek aan Pampus of het Muiderslot en tenslotte lekker dineren. Muiden heeft alles voor een geslaagde dagtocht! De beroemde zeesluit, het Muiderslot en niet te vergeten Pampus.

De Egelantier maakt dit plaatje compleet. Deze schitterende tjalk is geheel verbouwd voor zeildagtochten. Hierdoor kunt u met uw familie vrienden, collega’s of zakenrelaties uitstekend terecht voor een dagje zeilen op dit ruime schip.Zonder schroom durven wij te beweren dat de Egelantier uit behoort tot de mooiste zeilschepen van Muiden en omgeving.

catering-muider-compagnie1U bent bij ons in goede handen en verzekerd van een perfecte dagtocht om uw familiefeest, bruiloft of personeelsuitje te vieren. Wij verwelkomen u graag voor een gezellige dagtocht op een van onze schepen in Muiden. Doordat u bij ons rechtstreeks kunt boeken, zonder een boekingskantoor, zijn onze prijzen zeer concurrerend te noemen. Bovendien betekent in zee gaan met De Egelantier korte lijnen en altijd direct contact met de scheepseigenaar. Hierdoor kunnen wij aan iedere wens voldoen en zal uw dagtocht altijd een groot succes worden.

 

 

 

zeilschip-egelantier5

Over De Egelantier

De Egelantier wordt gevaren door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Zij verzorgen de boekingen en het klantencontact zelf. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Dit geldt zowel zeileigenschappen van het schip als ook de catering. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”.

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Weerbericht

Mostly Cloudy

8°C

Muiden

Mostly Cloudy

Humidity: 81%

Wind: 19.31 km/h

  • 24 Mar 2016

    Rain 10°C 7°C

  • 25 Mar 2016

    AM Rain 9°C 2°C

De Egelantier

Nieuwsbrief