Muiderslot Zeilen

Rijksmuseum Muiderslot

Muiderslot zeilen is een uniek arrangement dat u kunt boeken op onze tjalk De Egelantier. Het combineert een bezoek aan het Muiderslot in Muiden met zeilen op het IJsselmeer. Het Muiderslot is het absolute toeristische hoogtepunt van dit mooise  IJsselmeerstadje.

Daarnaast is het eventueel ook mogelijk dat u een bezoek brengt het forteiland Pampus. Het arrangement Muiderslot zeilen biedt voor elk wat wils. Voor met name kinderen en ouderen is een bezoek aan het muiderslot erg leuk. Maar vooral het zeilen op het Ijsselmeer is een unieke belevenis. Het vriendelijke zeilkarakter van De Egelantier staat ervoor garant dat ook kinderen en ouderen zich thuis voelen op deze klassieke tjalk.

rijksmuseum-muiderslotzeilen-pampus4

Over De Egelantier

De Egelantier wordt gevaren door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Zij verzorgen de boekingen en het klantencontact zelf. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Dit geldt zowel zeileigenschappen van het schip als ook de catering. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”.

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Weerbericht

Mostly Cloudy

8°C

Muiden

Mostly Cloudy

Humidity: 81%

Wind: 19.31 km/h

  • 24 Mar 2016

    Rain 10°C 7°C

  • 25 Mar 2016

    AM Rain 9°C 2°C

De Egelantier

Nieuwsbrief