Pampus Zeilen

Vaar naar dit bijzondere forteiland

Pampus zeilen of beter gezegd zeilen naar Pampus is een bijzonder arrangement dat u met De Egelantier kunt boeken. Het combineert zeilen met een aantal toeristische hoogtepunten van Muiden. Met de Egelantier gaan we zeker ook even “voor Pampus liggen”.

Vroeger werd hier de lading van de VOC koopvaardijschepen geïnspecteerd. Maar wij bezoeken met het De Egelantier het huidige Forteiland Pampus. Onderdeel van de Stelling van Amsterdam. Pampus zeilen in optima forma. Eens was Pampus een “onneembare vesting” die de IJ-monding moest beschermen. Daarnaast besteden we in dit arrangement aandacht aan het Muiderslot. Het unieke, van oorsprong, middeleeuwse kasteel. Gebouwd rond 1280 door graaf Floris V.

zeilen-pampusVoor meer informatie over pampus zeilen met De Egelantier kunt u gebruik maken van het offerteformulier rechts op deze pagina. Met De Egelantier bent u verzekerd van een onbezorgd dagje pampus zeilen.

 

 

 

 

catering-muider-compagnie

Over De Egelantier

De Egelantier wordt gevaren door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Zij verzorgen de boekingen en het klantencontact zelf. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Dit geldt zowel zeileigenschappen van het schip als ook de catering. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”.

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Weerbericht

Mostly Cloudy

8°C

Muiden

Mostly Cloudy

Humidity: 81%

Wind: 19.31 km/h

  • 24 Mar 2016

    Rain 10°C 7°C

  • 25 Mar 2016

    AM Rain 9°C 2°C

De Egelantier

Nieuwsbrief