Zeilarrangementen

Voor elke doelgroep.

De meeste uiteenlopende zeilarrangementen kunnen wij u met De Egelantier aanbieden. Met dit traditionele zeilschip kunt u schitterende zeiltochten maken met vrienden, familie of collega's. Onze zeilarrangementen zijn het synoniem voor een fantastische zeildag op het mooie IJsselmeer. Breng een bezoek aan Pampus, Volendam of Monnickendam.

Het water is bij uitstek een plek om mensen nader tot elkaar te brengen. De wijde horizon verruimt de blik vanaf het moment dat u aan boord stapt. De dagelijkse beslommeringen blijven achter aan de wal.. De zeilarrangementen van De Egelantier zijn gesplist naar doelgroep. Immers een zakelijke doelgroep heeft behoefte aan andere zeilarrangementen dan wanneer u met bemanning-muider-compagnie1uw familie op stap zou willen. Uiteraard kunnen wij ook een op maat gemaakt zeilarrangement samen stellen.

Afvaarthavens: Muiden en Amsterdam/IJburg

 

 

catering-muider-compagnieegelantier-muider-compagnie

Over De Egelantier

De Egelantier wordt gevaren door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Zij verzorgen de boekingen en het klantencontact zelf. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Dit geldt zowel zeileigenschappen van het schip als ook de catering. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”.

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Weerbericht

Mostly Cloudy

8°C

Muiden

Mostly Cloudy

Humidity: 81%

Wind: 19.31 km/h

  • 24 Mar 2016

    Rain 10°C 7°C

  • 25 Mar 2016

    AM Rain 9°C 2°C

De Egelantier

Nieuwsbrief