Zeilen IJsselmeer

Een dagje het water op met De Egelantier

Zeilen IJsselmeer is een populair tijdverdrijf. Om een dagje zeilen op het IJsselmeer nog specialer te maken kiest u voor ons schip De Egelantier. Deze schitterende tjalk staat garant voor een ontspannen dagje zeilen op het IJsselmeer.

Niet alleen dit schitterende schip, maar ook onze deskundige bemanning zullen voor een heerlijke dag zeilen op het IJsselmeer zorgen. De bemanning begeleidt u op uiterst correcte wijze zodat uw dag zeilen op het IJsselmeer niet alleen een leuke, maar ook veilige ervaring zal zijn. Zelfs de meest verstokte landrot gaat overstag na een dagje zeilen met De Egelantier.

Wij hebben complete arrangementen voor een dagje zeilen op het IJsselmeer. Voor elke gelegenheid of evenement hebben wij een passend zeilarrangement beschikbaar of stel zelf een zeilen-egelantier2zeilarrangement op maat samen.

Uiteraard zijn onze arrangementen niet compleet zonder catering van hetzelfde hoge niveau. Doordat u bij ons direct zaken doet met de scheepseigenaar kunnen wij aan praktisch elk wens voldoen. En doordat u rechtstreeks bij ons kunt boeken zijn onze prijzen zeer aantrekkelijk. Een dag zeilen op het IJsselmeer? Met de Egelantier vaart u een klasse rijker!

 

 

familie-zeilen-egelantierbbq-muider-compagnie

Over De Egelantier

De Egelantier wordt gevaren door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Zij verzorgen de boekingen en het klantencontact zelf. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Dit geldt zowel zeileigenschappen van het schip als ook de catering. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”.

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Weerbericht

Mostly Cloudy

8°C

Muiden

Mostly Cloudy

Humidity: 81%

Wind: 19.31 km/h

  • 24 Mar 2016

    Rain 10°C 7°C

  • 25 Mar 2016

    AM Rain 9°C 2°C

De Egelantier

Nieuwsbrief