Zeilen Muiden

Zeilen vanuit Muiden

Zeilen vanuit Muiden is zeilen op koninklijk niveau. Immers, zelfs onze koninklijke familie verkiest Muiden als afvaarthaven voor een dagje zeilen. En dat niet zonder reden. Dit schitterende Noord Hollandse stadje heeft naast een schilderachtige haven, de beschikking over een wereldberoemde sluis en het overbekende Muiderslot.

Zeilen vanuit Muiden is voor iedereen het begin van een heerlijke dag op het IJsselmeer. Bovendien kunt u vanuit Muiden zeilen naar diverse interessante plekken rondom het IJsselmeer. Wat dacht u bijvoorbeeld van een zeiltocht naar Pampus? Of naar Monnickendam of Volendam? Allemaal uitstekend bereikbaar per zeilboot vanuit Muiden. Het is daarom logisch dat het aantal zeilen-muiden1aanbieders van zeilarrangementen vanuit Muiden erg groot is. De Egelantier is daar een van. Deze tjalk behoort tot de mooiste van Muiden en omgeving. Dus als u kiest om uw dagje zeilen met De Egelantier, bent u verzekerd van kwaliteit.

Die kwaliteit heeft niet alleen betrekking op het  schip, maar ook op onze bemanning en onze catering. Bij ons kunt u kiezen voor diverse zeilarrangementen of zelf op maat uw eigen arrangement samen stellen. Doordat wij zelf scheepseigenaar zijn kunt u bij ons rechtstreeks boeken. Hierdoor zijn wij in staat een bijzonder gunstige prijs / kwaliteit verhouding te realiseren. Bent u nog niet overtuigd? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

 

rijksmuseum-muiderslot

Over De Egelantier

De Egelantier wordt gevaren door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Zij verzorgen de boekingen en het klantencontact zelf. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Dit geldt zowel zeileigenschappen van het schip als ook de catering. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”.

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Weerbericht

Mostly Cloudy

8°C

Muiden

Mostly Cloudy

Humidity: 81%

Wind: 19.31 km/h

  • 24 Mar 2016

    Rain 10°C 7°C

  • 25 Mar 2016

    AM Rain 9°C 2°C

De Egelantier

Nieuwsbrief