Huwelijk Zeilen

Zeilen op de huwelijksdag. Voltrek uw huwelijk aan boord van een schip en ga vervolgens heerlijk zeilen. Een hele bijzondere manier om in het huwelijksbootje te stappen. Beloof elkaar de eeuwige trouw aan boord van een schitterend zeilschip. Geeft vervolgens uw receptie deinend het water, daarna uw huwelijksfeest op het dek.

Geniet van de zon en de wind en het water. Met een huwelijk gecombineerd met zeilen bezorgt u ook uw bruiloftsgasten een dag om nooit meer te vergeten.

Voorwaarde is wel dat u in zee gaat met een betrouwbare partij. Een rederij met jarenlange ervaring in het organiseren van huwelijksarrangementen gecombineerd met zeilen. Bovendien wilt bruidstaartu voor uw huwelijk enkel het beste. Dus een schitterend zeilschip gecombineerd met beste catering.

Wij zijn de partij die u zoekt en hebben met De Egelantier de beschikking over een van de mooiste traditionele zeilschepen van Muiden. Bovendien zijn wij scheepseigenaar en kunt u rechtstreeks bij ons boeken. Hierdoor zijn wij in staat een zeer goede prijs kwaliteit verhouding te realiseren. Bij ons heeft u altijd een aanspreekpunt en dus korte lijnen. Hierdoor kunnen wij altijd een perfect op maat gemaakt trouwarrangement aanbieden. Van de bruidsauto, de bloemen tot en met uw huwelijksdiner. Alles kunnen wij voor u regelen. Tenslotte is het ook fijn te weten dat wij voor de catering de beschikking hebben over een echte chef-kok. Hierdoor zal uw huwelijksfeest ook culinair gezien een absoluut succes te worden.

Vraag ook naar trouwen op het IJ

 

 

Over De Egelantier

De Egelantier wordt gevaren door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Zij verzorgen de boekingen en het klantencontact zelf. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Dit geldt zowel zeileigenschappen van het schip als ook de catering. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”.

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Weerbericht

Mostly Cloudy

8°C

Muiden

Mostly Cloudy

Humidity: 81%

Wind: 19.31 km/h

  • 24 Mar 2016

    Rain 10°C 7°C

  • 25 Mar 2016

    AM Rain 9°C 2°C

De Egelantier

Nieuwsbrief