Bedrijfsuitje IJsselmeer

Een bedrijfsuitje op het IJsselmeer? Op het IJsselmeer trotseert u de elementen. Nu weer eens kalm en rustig en dan weer eens woelig, met hoge golven. Het IJsselmeer biedt u altijd weer veranderend decor voor uw bedrijfsuitje.

De schepen van de Muider Compagnie zijn de juiste basis voor een bedrijfsuitje op het IJsselmeer. De Egelantier is al 10 jaar een begrip voor dagtochten uit Muiden. Met haar geriefelijke inrichting en trotse tuigage is ze de vertrouwde getuige van trouwerijen en bedrijfs-uitjes op het IJsselmeer. Met haar zusterschip “de Rederijker” heeft ze Muiden als thuishaven. Het Statenjacht “de Utrecht” completeert de vloot.

sail-evenementen-sail-de-ruyter-02De schepen hebben een eigen insteekhaven in IJburg. De kade ervoor is privé terrein, dus uitstekend geschikt voor BBQ.s en andere activiteiten. Een bedrijfsuitje op het IJsselmeer doet de teamspirit groeien. Of het nu om een zakelijk of particulier samenzijn gaat! Want samen werken in een geheel andere omgeving is een avontuur waar nog lang over nagepraat kan worden. Bovendien is de catering top. Dit is een bewuste keuze want onze ervaring leert: Zeelucht maakt hongerig!

Een bedrijfsuitje op het IJsselmeer? Een goed idee!

Over De Egelantier

De Egelantier wordt gevaren door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Zij verzorgen de boekingen en het klantencontact zelf. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Dit geldt zowel zeileigenschappen van het schip als ook de catering. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”.

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Weerbericht

Mostly Cloudy

8°C

Muiden

Mostly Cloudy

Humidity: 81%

Wind: 19.31 km/h

  • 24 Mar 2016

    Rain 10°C 7°C

  • 25 Mar 2016

    AM Rain 9°C 2°C

De Egelantier

Nieuwsbrief