Bedrijfsuitje Varen

Wilt u een bedrijfsuitje organiseren met varen als activiteit?. Dan kunt u bij de Muider Compagnie alle kanten op. Wij bieden u een drietal zeer gezellige zeilschepen van topklasse. Het gaat om de Egelantier, De Rederijker en het Statenjacht “de Utrecht”. Ieder schip heeft haar eigen verhaal en achtergrond. Met comfort en ruimte als algemene noemer.

De thuishaven is Muiden. Dit stadje met haar historie en gezelligheid biedt u de ideale ambiance om te varen tijdens uw bedrijfsuitje. De Muider Compagnie biedt een uitgebreid zeilregatta-muider-compagnie1arrangementenprogramma. Ze combineert in haar bedrijfsuitjes deze activiteit met o.a golfen, roeien, culturele uitstapjes en wedstrijdzeilen. Uw eigen Volvo Ocean Race. Eventueel in combinatie met andere scheepstypen zoals Lemmeraken of scherpe jachten.

Varen tijdens uw bedrijfsuitje smeedt hechte banden tussen collega’s. Teambuilding: samen zeilen maakt de samenwerking op het werk makkelijker; collega’s worden “maatjes” Over een dagje varen tijdens uw bedrijfsuitje wordt nog lang nagepraat. Een bedrijfsuitje varen is een goede investering!

Over De Egelantier

De Egelantier wordt gevaren door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Zij verzorgen de boekingen en het klantencontact zelf. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Dit geldt zowel zeileigenschappen van het schip als ook de catering. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”.

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Weerbericht

Mostly Cloudy

8°C

Muiden

Mostly Cloudy

Humidity: 81%

Wind: 19.31 km/h

  • 24 Mar 2016

    Rain 10°C 7°C

  • 25 Mar 2016

    AM Rain 9°C 2°C

De Egelantier

Nieuwsbrief