Charterschip

Zoekt u een geschikt charterschip voor uw groepsuitje? Met het zeilschip “de Egelantier” biedt de Muider Compagnie u een passend charterschip. Centraal in Muiden gelegen vormt de Egelantier u een fantastisch decor voor uw familiedag of zakelijk uitstapje. Maar ook op IJburg/Amsterdam hebben we eigen kade faciliteiten waar u een feest kunt organiseren. 

Glimmend gepoetst koper en glanzend mahoniehout dragen bij aan de sfeervolle ambiance aan boord. De 255 m grote ketch tuigage van deze dagtochtentjalk draagt zorg voor de nodige sportiviteit aan boord. De Egelantier was het eerste charterschip waar aan boord een huwelijk is voltrokken in Muiden.

Onder de rook van het Muiderslot ligt de Egelantier naast de Rederijker en het Statenjacht “de Utrecht” in een eigen insteekhaven. Op de kade hebben we eigen faciliteit voor een geweldige BBQ. Zin in een culinaire zeiltocht? Van culinair budgettair tot aan een sterrenmaaltijd? Bij de Muider Compagnie vindt u het juiste charterschip. Ook voor Meerdaagse chartertochten!

haven-muiden-01slapen-op-ijburg-08

Over De Egelantier

De Egelantier wordt gevaren door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Zij verzorgen de boekingen en het klantencontact zelf. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Dit geldt zowel zeileigenschappen van het schip als ook de catering. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”.

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Weerbericht

Mostly Cloudy

8°C

Muiden

Mostly Cloudy

Humidity: 81%

Wind: 19.31 km/h

  • 24 Mar 2016

    Rain 10°C 7°C

  • 25 Mar 2016

    AM Rain 9°C 2°C

De Egelantier

Nieuwsbrief