Eten Zeilen

De Egelantier maakt deel uit van de Muider Compagnie. Onze zeilschepen "de Egelantier" (50), "de Rederijker" (55) en "de Utrecht" (27) bieden wij u catering op het gewenste niveau. Al onze producten zijn dagvers en speciaal bereid voor uw gezelschap door onze kok Tuur Brouwers.Onze catering kan wedijveren met de betere restaurants op de wal.

Eten en zeilen kan op elk gewenst prijsniveau. U kunt  kiezen voor budget, standaard en luxe. In de regel is het zo dat wanneer u meer luxe wenst, u baat heeft met meer mensen in de bediening.

amuse-muider-compagnieVoor de keuze van de gerechten kijkt u ons assortiment op de menulijsten van de Muider Compagnie. Voor eten en zeilen bent u bij ons varend restaurant "de  Egelantier" aan het juiste adres!U kunt er lekker eten maar okk..sportief zeilen!

Over De Egelantier

De Egelantier wordt gevaren door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Zij verzorgen de boekingen en het klantencontact zelf. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Dit geldt zowel zeileigenschappen van het schip als ook de catering. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”.

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Weerbericht

Mostly Cloudy

8°C

Muiden

Mostly Cloudy

Humidity: 81%

Wind: 19.31 km/h

  • 24 Mar 2016

    Rain 10°C 7°C

  • 25 Mar 2016

    AM Rain 9°C 2°C

De Egelantier

Nieuwsbrief