Huur Zeilschip
Huur dan een zeilschip in Muiden. van de Muider Compagnie! Al jaren lang zijn wij gespecialiseerd in een aanbod van schepen uit de sterrenklasse. Wij bieden de Egelantier, de Rederijker en het Statenjacht “de Utrecht” voor zeilen IJsselmeer. Stuk voor stuk, bijzondere en karakteristieke schepen om een dagtocht mee te zeilen. De Muider Compagnie biedt echter meer! We zijn gespecialiseerd in de organisatie van grotere evenementen. Huur een zeilschip als basis voor:
  • een golf zeil arrangement
  • een cultureel arrangement
  • golf-zeil-arrangementeen wedstrijdarrangement of sloeproeiarrangement

Onze schepen liggen naast elkaar in onze insteekhaven. Onze catering is prima in orde en gemaakt door onze kok Tuur Brouwers. Ze is mediterraan van grondslag. Huur een zeilschip! Een uitstekend idee!

Wilt u een salonboot huren in Amsterdam? Scheep dan in op onze salonboot Jean Schmitz.

Over De Egelantier

De Egelantier wordt gevaren door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Zij verzorgen de boekingen en het klantencontact zelf. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Dit geldt zowel zeileigenschappen van het schip als ook de catering. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”.

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Weerbericht

Mostly Cloudy

8°C

Muiden

Mostly Cloudy

Humidity: 81%

Wind: 19.31 km/h

  • 24 Mar 2016

    Rain 10°C 7°C

  • 25 Mar 2016

    AM Rain 9°C 2°C

De Egelantier

Nieuwsbrief