Zeilarrangementen

Is ons zeilschip Egelantier de ideale partner voor uw zeilarrangementen? Wij denken van wel. Klassiek, informeel en toch Sportief zijn de kenmerken van ons klassieke tjalkjacht voor dagtochten “de Egelantier.

De Egelantier maakt deel uit van de Muider Compagnie. Tezamen met haar zusterschip de Rederijker en het Statenjacht “de Utrecht” biedt zij een unieke markt propositie. Centraal gelegen in ons land te Muiden, op slechts 10 km gelegen van de Amsterdamse Zuid-as bieden deze schepen de ideale basis voor uw zeilarrangementen. Ze zijn te huur per dagdeel of dag.

De Muider Compagnie combineert tal van activiteiten in haar zeilarrangementen zoals golfen, roeisloep varen, cultureel bezoek. Ons tjalkjacht de Egelantier behoort tot de top van de markt. Ze is speciaal ingericht voor dagtochten. Ze heeft een ruime kuip, een mooie bar en een prachtig restaurant. De catering wordt verzorgd door onze eigen kok. De mediterrane keuken is onze inspiratiebron.

De Muider Compagnie biedt zeilarrangementen tot 300 personen.

bedrijfsuitje-zeilenzeilregatta-muider-compagnie3

Over De Egelantier

De Egelantier wordt gevaren door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Zij verzorgen de boekingen en het klantencontact zelf. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Dit geldt zowel zeileigenschappen van het schip als ook de catering. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”.

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Weerbericht

Mostly Cloudy

8°C

Muiden

Mostly Cloudy

Humidity: 81%

Wind: 19.31 km/h

  • 24 Mar 2016

    Rain 10°C 7°C

  • 25 Mar 2016

    AM Rain 9°C 2°C

De Egelantier

Nieuwsbrief