Zeilcharter


Bij ons zeilschip voor dagtochten “de Egelantier” vaart u de juiste koers. Want de Egelantier is speciaal ingericht voor een heerlijk dagje zeilen. Of het nu gaat om een familie-uitje, incentive of personeels-uitje. De Egelantier blijft de beste optie. Deze, trotse, majestueuze tjalk heeft maar liefst 255 m zeil. Vanuit onze thuishaven bereikt in 1 dag met gemak Volendam of Marken Ook het interieur is voldoet aan de moderne eisen van comfort.

De bar is centraal gelegen en grenst aan een open zitkuip. Onderdeks vindt u verder de fraai gerestaureerde restaurantruimte waar de heerlijkste gerechten uit onze mediterrane keuken geserveerd worden. De Egelantier maakt tezamen met haar zusterschip “de Rederijker” en het Statenjacht “ de Utrecht” deel uit van de Muider Compagnie. Deze schepen hebben een eigen insteekhaven in Muiden. De Muider Compagnie is het ideale vertrekpunt voor uw Zeilcharter.

zeilregatta-muider-compagnie1zeilen-muiden3

Over De Egelantier

De Egelantier wordt gevaren door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Zij verzorgen de boekingen en het klantencontact zelf. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Dit geldt zowel zeileigenschappen van het schip als ook de catering. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”.

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Weerbericht

Mostly Cloudy

8°C

Muiden

Mostly Cloudy

Humidity: 81%

Wind: 19.31 km/h

  • 24 Mar 2016

    Rain 10°C 7°C

  • 25 Mar 2016

    AM Rain 9°C 2°C

De Egelantier

Nieuwsbrief