Personeelsuitje

Personeelsuitjes zijn er te kust en te keur. Indien u iets zoekt waarbij actie en ontspannen samenzijn worden gecombineerd dan is zeilen op een traditioneel zeilschip een goede suggestie. Met een personeelsuitje met zeilen maak je van een groep individuen al snel een hecht team! En u leert uw collega’s eens van een andere kant kennen. Een personeelsuitje met teambuilding als resultaat dat is toch de droom van elke manager?

De Egelantier heeft jarenlange ervaring met het organiseren van zeiltochten voor een zakelijke doelgroep. Velen zijn u reeds voorgegaan. Hierdoor weten wij exact hoe wij uw personeelsuitje tot een succes moeten maken. Door onze deskundige bemanning heerst er aan boord een gemoedelijke sfeer en het door actief bezig te zijn met natuurelementen als weer, wind en water voelen u en uw collega’s zich na afloop weer als herboren. De kwaliteit van onze schepen is geheel in overeenstemming met de eisen die een zakelijke doelgroep hieraan stelt. Schitterende compromisloos gebouwde ruime zeilschepen die elke dagzeiltocht tot een succes maken.

Voor een overzicht van onze zeilarrangementen kunt u hier klikken. Heeft u zelf ideeën over de invulling van uw personeelsuitje op het water? Wij denken graag met uw mee. Wij zijn zelf scheepseigenaar. Dat betekent korte lijnen en altijd direct contact. Bovendien heeft dit als voordeel dat u bij De Egelantier kunt boeken zonder tussenkomst van een boekingskantoor. Hierdoor zijn wij in staat om onze zeilarrangementen voor zeer concurrerende prijzen aan te bieden.

Personeelsuitje Zeilen

Met het personeel het water op

Een personeelsuitje zeilen organiseren is beslist geen sinecure. Het aanbod van charterschepen rondom het IJsselmeer is erg groot, bovendien zit er veel kaf tussen het koren. Slechts weinig aanbieders hebben de beschikking over een zeilschip dat naadloos aansluit bij de kwaliteitseisen die u aan een personeelsuitje zeilen stelt.

Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje zeilarrangementen

Een leuk bedrijfsuitje organiseren is niet eenvoudig. Er is een enorm aanbod aan mogelijkheden en niet iedereen vindt alles leuk. Om een bedrijfsuitje te vinden dat bij alle voorkeuren past is een hele opgave. De oplossing ligt waarschijnlijk hier: een dag zeilen op het IJsselmeer biedt voor bijna iedereen een perfecte combinatie van ontspanning, spanning, genieten en samenwerken.

Teambuilding Zeilen

Een perfecte combinatie

Zeilen is als teambuilding actvitieit perfect gschikt. Probleem hierbij is dat een groep medewerkers vaak te divers is om juist die uitdagende activiteit te vinden waarbij niemand buiten de boot valt. Teambuilding middels activiteiten als survivals en paintballen worden niet door iedereen gewaardeerd.

Vergaderen

Ontspannen vergaderen op het zeilschip De Egealntier

Vergaderen - Herkent u dit? U heeft binnenkort een belangrijke vergadering of meeting. Maar uw kantoor heeft nu niet direct de ambiance die u zoekt. U zoekt een locatie om met cachet te vergaderen. Een vergadering waar alle genodigden nog lang aan terug zullen denken.

Relatie Evenement

Voor een geslaagde relatiedag

Uw relaties zijn belangrijk voor u. Het liefst zou u ze elke dag in watten leggen. Natuurlijk kan dit niet, maar ze af en toe laten merken hoe belangrijk u ze vindt kan wel!  Het zeilschip De Egelantier biedt exact wat er nodig is om een relatiedag tot een spetterend succes te maken.

Workshop Zeilen

Uw workshop een succes op De Egelantier

Workshop zeilen - Is het een goed idee om ons zeilschip de Egelantier in te zetten voor uw workshop? Sportief, chicque en toch gezellig. Ons dagtochtenschip de Egelantier behoort tot de absolute top van de zeilende charter vaart. Een ruime bar en een schitterend restaurant maakt haar inrichting geschikt om voor 45 personen een workshop op het water te beleven.

Over De Egelantier

De Egelantier wordt gevaren door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Zij verzorgen de boekingen en het klantencontact zelf. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Dit geldt zowel zeileigenschappen van het schip als ook de catering. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”.

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Weerbericht

Mostly Cloudy

8°C

Muiden

Mostly Cloudy

Humidity: 81%

Wind: 19.31 km/h

  • 24 Mar 2016

    Rain 10°C 7°C

  • 25 Mar 2016

    AM Rain 9°C 2°C

De Egelantier

Nieuwsbrief