Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje zeilarrangementen

Een leuk bedrijfsuitje organiseren is niet eenvoudig. Er is een enorm aanbod aan mogelijkheden en niet iedereen vindt alles leuk. Om een bedrijfsuitje te vinden dat bij alle voorkeuren past is een hele opgave. De oplossing ligt waarschijnlijk hier: een dag zeilen op het IJsselmeer biedt voor bijna iedereen een perfecte combinatie van ontspanning, spanning, genieten en samenwerken.

Zeilarrangementen voor tijdens uw bedrijfsuitje

Bij De Muider Compagnie hebben we een jarenlange ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes. Met één van onze schepen varen u en uw collega’s uit vanuit de haven van Muiden. Dan is de keuze aan u: gaat u voor een spetterende zeilrace (vanaf 80 personen) of kiest u voor een zeiltocht naar het historische eiland Pampus?

Gewoon een dag lekker zeilen kan natuurlijk ook! Over eten en drinken hoeft u zich natuurlijk helemaal geen zorgen te maken tijdens uw bedrijfsuitje; alles wordt geheel naar wens verzorgd door onze catering aan boord. Wij hebben door de jaren heen al voor een keur aan bedrijven en groepen een spetterende en onvergetelijk bedrijfsuitje georganiseerd.

bedrijfsuitje-zeilen1zeilschip-egelantier10

Over De Egelantier

De Egelantier wordt gevaren door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Zij verzorgen de boekingen en het klantencontact zelf. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Dit geldt zowel zeileigenschappen van het schip als ook de catering. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”.

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Weerbericht

Mostly Cloudy

8°C

Muiden

Mostly Cloudy

Humidity: 81%

Wind: 19.31 km/h

  • 24 Mar 2016

    Rain 10°C 7°C

  • 25 Mar 2016

    AM Rain 9°C 2°C

De Egelantier

Nieuwsbrief