Personeelsuitje Zeilen

Met het personeel het water op

Een personeelsuitje zeilen organiseren is beslist geen sinecure. Het aanbod van charterschepen rondom het IJsselmeer is erg groot, bovendien zit er veel kaf tussen het koren. Slechts weinig aanbieders hebben de beschikking over een zeilschip dat naadloos aansluit bij de kwaliteitseisen die u aan een personeelsuitje zeilen stelt.

Bij ons chartert u voor uw personeelsuitje het schitterende zeilschip De Egelantier, met ervaren bemanning en beleeft u een heerlijke dag zeilen en lekker eten op het IJsselmeer.

Daarnaast is er rond het IJsselmeer bij Muiden ook veel te beleven. Wij hebben dan ook de keuze uit diverse zeilarrangementen. Dus of u nu met uw personeelsuitje een dag wilt zeilen, of uw zeiltocht wilt combineren met een bezoek aan het eiland Pampus of een wedstrijd sloeproeien op het IJsselmeer. Bij ons is dit allemaal mogelijk. Wij hebben door de jaren heen al voor een keur aan bedrijven en organisaties een spetterende personeelsuitjes georganiseerd.

borrelhapjes-rederijkerzeilen-egelantier3

Over De Egelantier

De Egelantier wordt gevaren door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Zij verzorgen de boekingen en het klantencontact zelf. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Dit geldt zowel zeileigenschappen van het schip als ook de catering. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”.

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Weerbericht

Mostly Cloudy

8°C

Muiden

Mostly Cloudy

Humidity: 81%

Wind: 19.31 km/h

  • 24 Mar 2016

    Rain 10°C 7°C

  • 25 Mar 2016

    AM Rain 9°C 2°C

De Egelantier

Nieuwsbrief