Relatie Evenement

Voor een geslaagde relatiedag

Uw relaties zijn belangrijk voor u. Het liefst zou u ze elke dag in watten leggen. Natuurlijk kan dit niet, maar ze af en toe laten merken hoe belangrijk u ze vindt kan wel!  Het zeilschip De Egelantier biedt exact wat er nodig is om een relatiedag tot een spetterend succes te maken.

Het water is een plek bij uitstek om mensen nader tot elkaar te brengen. De wijde horizon verruimt de blik vanaf het moment dat je aan boord stapt. De dagelijkse beslommeringen blijven achter op de kant. Er zijn gezamenlijke activiteiten en momenten van rust om elkaar beter te leren kennen en dan is er opeens ook meer begrip en waardering voor elkaar. Wij bieden verschillende mogelijkheden: van een dagje zeilen tot een combinatie van zeilen en cultuur. Zo kunt u een tussenstop maken op het historische eiland Pampus of bij de Bataviawerf in aken-wedstrijdLelystad. De keuze is aan u.

Tijdens de tocht zullen u en uw relaties geheel worden verzorgd door onze bemanning. Doordat al onze schepen zijn voorzien van een volledige professionele keuken, kunnen we alles serveren: van een eenvoudige lunch tot een geheel verzorgd diner!.

 

 

 

welkomstdrankje-muider-compagniezet-de-zeilen

Over De Egelantier

De Egelantier wordt gevaren door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Zij verzorgen de boekingen en het klantencontact zelf. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Dit geldt zowel zeileigenschappen van het schip als ook de catering. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”.

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Weerbericht

Mostly Cloudy

8°C

Muiden

Mostly Cloudy

Humidity: 81%

Wind: 19.31 km/h

  • 24 Mar 2016

    Rain 10°C 7°C

  • 25 Mar 2016

    AM Rain 9°C 2°C

De Egelantier

Nieuwsbrief