Teambuilding Zeilen

Een perfecte combinatie

Zeilen is als teambuilding actvitieit perfect gschikt. Probleem hierbij is dat een groep medewerkers vaak te divers is om juist die uitdagende activiteit te vinden waarbij niemand buiten de boot valt. Teambuilding middels activiteiten als survivals en paintballen worden niet door iedereen gewaardeerd.

Gelukkig is zeilen op De Egelantier een teambuilding activiteit waarbij ontspannen samenzijn en actie in de juiste verhouding worden aangeboden. Jong en oud genieten van de elementen zon, water en wind. Met een dagje zeilen wordt een groep individuen al snel een hecht team. Bovendien is er aan boord altijd tijd voor ontspanning, zodat u onder het genot van onze uitstekende catering uw medewerkers eens van een hele andere kant leert kennen.

borrel-aan-boordWij hebben teambuilding arrangementen voor diverse groepen. Voor de echter sportievelingen kan de zeildagtocht gecombineerd worden met een wedstrijd sloeproeien. Mocht u zelf ideeën hebben over de invulling van uw teambuilding activiteit wilt invullen? Wij denken graag met uw mee!

 

 

sloeproeien-muider-compagnie

Over De Egelantier

De Egelantier wordt gevaren door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Zij verzorgen de boekingen en het klantencontact zelf. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Dit geldt zowel zeileigenschappen van het schip als ook de catering. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”.

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Weerbericht

Mostly Cloudy

8°C

Muiden

Mostly Cloudy

Humidity: 81%

Wind: 19.31 km/h

  • 24 Mar 2016

    Rain 10°C 7°C

  • 25 Mar 2016

    AM Rain 9°C 2°C

De Egelantier

Nieuwsbrief