Vergaderen

Ontspannen vergaderen op het zeilschip De Egealntier

Vergaderen - Herkent u dit? U heeft binnenkort een belangrijke vergadering of meeting. Maar uw kantoor heeft nu niet direct de ambiance die u zoekt. U zoekt een locatie om met cachet te vergaderen. Een vergadering waar alle genodigden nog lang aan terug zullen denken.

Heeft u er wel eens aan gedacht om een  zeilschip als locatie voor uw vergadering te nemen? Hiermee kunt u het vergaderen afwisselen met een heerlijke zeiltocht.

Neem De Elantier als locatie om te vergaderen en uw overleg zal beslist vruchtbaar zijn. Even uitwaaien op het dek doet wonderen bij het nemen van moeilijke beslissingen tijdens uw vergaderen-muider-compagnievergadering. Geen ellenlange bijeenkomsten meer maar gewoon een succesvol overleg waarbij knopen worden doorgehakt. Dat is toch de wens van iedere manager? Met vergaderen en zeilen kunt u deze wens absoluut verwezenlijken!

Ontspannen vergaderen met catering van topklasse.  Wij zijn  jaren geleden begonnen met het verhuren van De Egalantier als vergaderlocatie. Hiervoor is het schip  perfect verbouwd en zeer centraal gelegen in de mooie haven van Muiden. Faciliteiten om een perfecte bedrijfspresentatie te geven zijn als vanzelfsprekend aanwezig. Wij zijn helemaal ingespeeld op de zakelijke markt. De kwaliteit van De Eglantier alsmede de het niveau van onze catering is daarom ook van absolute topklasse.

 

 

plattegrond-egelantiercatering-zeilschip1

Over De Egelantier

De Egelantier wordt gevaren door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Zij verzorgen de boekingen en het klantencontact zelf. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Dit geldt zowel zeileigenschappen van het schip als ook de catering. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”.

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Weerbericht

Mostly Cloudy

8°C

Muiden

Mostly Cloudy

Humidity: 81%

Wind: 19.31 km/h

  • 24 Mar 2016

    Rain 10°C 7°C

  • 25 Mar 2016

    AM Rain 9°C 2°C

De Egelantier

Nieuwsbrief