Workshop Zeilen

Uw workshop een succes op De Egelantier

Workshop zeilen - Is het een goed idee om ons zeilschip de Egelantier in te zetten voor uw workshop? Sportief, chicque en toch gezellig. Ons dagtochtenschip de Egelantier behoort tot de absolute top van de zeilende charter vaart. Een ruime bar en een schitterend restaurant maakt haar inrichting geschikt om voor 45 personen een workshop op het water te beleven.

Daarnaast bieden we ook Het Statenjacht de Utrecht en haarzusterschip de Rederijker. Deze prachtige schepen worden geboekt door de Muider Compagnie. Midden in Muiden gelegen, nabij het Muiderslot,hebben we een eigen insteekhaven met kadefaciliteiten. Uw geslaagde workshop start bij de Egelantier!

zeilen-rederijker11vergaderen-boot

Over De Egelantier

De Egelantier wordt gevaren door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Zij verzorgen de boekingen en het klantencontact zelf. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Dit geldt zowel zeileigenschappen van het schip als ook de catering. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”.

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Weerbericht

Mostly Cloudy

8°C

Muiden

Mostly Cloudy

Humidity: 81%

Wind: 19.31 km/h

  • 24 Mar 2016

    Rain 10°C 7°C

  • 25 Mar 2016

    AM Rain 9°C 2°C

De Egelantier

Nieuwsbrief