Trouwen aan boord

Wist u dat u ons kunt trouwen aan boord? Ons zeilschip De Egelantier is hiervoor zeer geschikt! Sinds 2002 is dit bijzondere zeilschip een officiële trouwlocatie van de gemeente Muiden. De inrichting, de bemanning, de ambiance van het stadje Muiden, alles en iedereen zal zijn uiterste best doen om een bijdrage te doen aan een geslaagde bruiloft op het water.

Bij trouwen aan boord gaat het om details. Zo hebben wij een uitgebreide, mediterrane menukaart, een bloemenservice en zelfs een oldtimer rover als bruidsauto. En wij bieden meer dan trouwen aan boord. Wij bieden het totaalpakket voor een geslaagde huwelijksdag. Het blijft natuurlijk een prachtig plaatje; een trouwerij aan boord van de Egelantier met het Muiderslot op de achtergrond.

Voor grotere groepen bieden wij in de zomer een receptie op de kade. We hebben een eigen insteekhaven. Speciaal ingericht met bijv extra tenten kunnen we ook grote groepen aan. Trouwen aan boord van De Egelantier maakt de mooiste dag van uw leven tot een geweldig succes!

Trouwen Schip

Trouwen op ons schip De Egelantier?

Misschien is een schip niet de meest voor de hand liggende trouwlocatie, maar wanneer u er voor kiest om te trouwen aan boord van De Egelantier dan gaat u gegarandeerd een onvergetelijke trouwdag tegemoet. De gemeente Muiden heeft het predicaat officiële trouwlocatie afgegeven aan De Egelantier.

Trouwlocatie

Een trouwlocatie in Muiden (of op het IJ in Amsterdam)?

Een unieke huwelijkslocatie vinden zorgt bij menigeen voor hoofdbrekens. Uw trouwdag is immers de mooiste dag uit uw leven. Alles moet op die ene dag perfect zijn. Het aanbod van huwelijkslocaties of trouwlocaties in Nederland is legio. Echter u wilt iets echt speciaals en dat biedt Muiden.

Bruiloft Zeilen

Bruiloft zeilen een verfrissende combinatie

Uw bruiloft vieren met een zeiltocht op de mooiste zeilschepen van Nederland? U heeft het voornemen om uw bruiloft te combineren met zeilen? De combinatie van een bruiloft met zeilen op een mooi traditioneel zeilschip, maakt uw trouwdag voor u en uw gasten onvergetelijk. Wat dacht u er bijvoorbeeld van om uw bruiloft te vieren op een authentieke tjalk zoals de Egelantier?

Huwelijk Zeilen

Huwelijk Zeilen

Zeilen op de huwelijksdag. Voltrek uw huwelijk aan boord van een schip en ga vervolgens heerlijk zeilen. Een hele bijzondere manier om in het huwelijksbootje te stappen. Beloof elkaar de eeuwige trouw aan boord van een schitterend zeilschip. Geeft vervolgens uw receptie deinend het water, daarna uw huwelijksfeest op het dek.

Trouwen Boot

Steeds meer mensen kiezen ervoor

Toch zijn boot en trouwen niet direct woorden die met elkaar geassocieerd worden. En dat is jammer. Trouwen op een boot geeft u namelijk een huwelijksdag om nooit meer te vergeten! Wel is het van belang dat u alleen trouwt op een boot van een rederij met grote ervaring in het organiseren van huwelijken aan boord.

Zeilschip Trouwen

Trouwen op een zeilschip

Door te trouwen op een zeilschip wordt je trouwdag de mooiste dag van je leven.. Een schip zoals De Egelantier biedt een unieke locatie voor het voltrekken van je huwelijk aan boord. Dit schitterende gerestaureerd zeilschip is al jaren aangewezen als officiële trouwlocatie van de gemeente Muiden. En tegenwoordig ook in Amsterdam, voor het rouwen op het IJ!

Over De Egelantier

De Egelantier wordt gevaren door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Zij verzorgen de boekingen en het klantencontact zelf. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Dit geldt zowel zeileigenschappen van het schip als ook de catering. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”.

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Weerbericht

Mostly Cloudy

8°C

Muiden

Mostly Cloudy

Humidity: 81%

Wind: 19.31 km/h

  • 24 Mar 2016

    Rain 10°C 7°C

  • 25 Mar 2016

    AM Rain 9°C 2°C

De Egelantier

Nieuwsbrief