Bruiloft Zeilen

Bruiloft zeilen een verfrissende combinatie

Uw bruiloft vieren met een zeiltocht op de mooiste zeilschepen van Nederland? U heeft het voornemen om uw bruiloft te combineren met zeilen? De combinatie van een bruiloft met zeilen op een mooi traditioneel zeilschip, maakt uw trouwdag voor u en uw gasten onvergetelijk. Wat dacht u er bijvoorbeeld van om uw bruiloft te vieren op een authentieke tjalk zoals de Egelantier?

Samen met uw gasten genieten van de zonsondergang op het IJsselmeer. U geeft elkaar het “ja-woord” al deinend op het water. Vervolgens dineren aan boord bij kaarslicht en dansen op het dek. Wij zorgen met onze schitterende zeilschepen voor de perfecte ambiance op de mooiste dag van uw leven. Daarnaast staat de sfeervolle omgeving in en rondom Muiden en de profession.

cstering-rederijkerborrel-aan-boord

Over De Egelantier

De Egelantier wordt gevaren door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Zij verzorgen de boekingen en het klantencontact zelf. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Dit geldt zowel zeileigenschappen van het schip als ook de catering. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”.

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Weerbericht

Mostly Cloudy

8°C

Muiden

Mostly Cloudy

Humidity: 81%

Wind: 19.31 km/h

  • 24 Mar 2016

    Rain 10°C 7°C

  • 25 Mar 2016

    AM Rain 9°C 2°C

De Egelantier

Nieuwsbrief