Trouwen Boot

Steeds meer mensen kiezen ervoor

Toch zijn boot en trouwen niet direct woorden die met elkaar geassocieerd worden. En dat is jammer. Trouwen op een boot geeft u namelijk een huwelijksdag om nooit meer te vergeten! Wel is het van belang dat u alleen trouwt op een boot van een rederij met grote ervaring in het organiseren van huwelijken aan boord.

Wij hebben die ervaring. Ons schip de Egelantier was het eerste schip dat door de gemeente Muiden werd aangemerkt als officiële trouwlocatie. SIndsdien hebben wij honderden huwelijken op onze boot voltrokken. Ook gespecialisserd in Trouwen op t IJ!

De verzorgen ook diverse bruidsarrangementen. Gaat u hiervoor naar onzearrangementenpagina.

welkomstdrankje-muider-compagnieNatuurlijk is ook de catering top. Onze kok Tuur Brouwers werkt exclusief voor ons.. Hij stopt zijn niet geringe kunde en creativiteit in uw gerechten. Wij zijn scheepseigenaar en boekingskantoor en weddingplanner onder hetzelfde dak. Dat betekent korte communicatielijnen naar de schipper en de garantie voor een perfect uitgevoerde huwlijksdag.

Voor het trouwen op een boot bent u bij de Egelantier aan het juiste adres.

 

 

 

trouwen-bruidstaarttrouwen-muiden2

Over De Egelantier

De Egelantier wordt gevaren door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Zij verzorgen de boekingen en het klantencontact zelf. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Dit geldt zowel zeileigenschappen van het schip als ook de catering. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”.

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Weerbericht

Mostly Cloudy

8°C

Muiden

Mostly Cloudy

Humidity: 81%

Wind: 19.31 km/h

  • 24 Mar 2016

    Rain 10°C 7°C

  • 25 Mar 2016

    AM Rain 9°C 2°C

De Egelantier

Nieuwsbrief