Trouwen Schip

Trouwen op ons schip De Egelantier?

Misschien is een schip niet de meest voor de hand liggende trouwlocatie, maar wanneer u er voor kiest om te trouwen aan boord van De Egelantier dan gaat u gegarandeerd een onvergetelijke trouwdag tegemoet. De gemeente Muiden heeft het predicaat officiële trouwlocatie afgegeven aan De Egelantier.

Trouwen in een onvergetelijk decor.

Trouwen op een schip als De Egelantier betekent trouwen in een onvergetelijk decor. Ons authentieke, sfeervolle schip lenen zich uitstekend voor het vieren van een trouwerij. Ook ligt onze boot vlakbij het Muiderslot, de ideale locatie voor een prachtige bruidsreportage. Als u besluit te trouwen op ons zeilschip De Egelantier dan wordt uw bruiloft een dag om nooit te vergeten, genietend van de wind, het water en elkaar.

trouwen-muidentrouwen-muiden1

Over De Egelantier

De Egelantier wordt gevaren door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Zij verzorgen de boekingen en het klantencontact zelf. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Dit geldt zowel zeileigenschappen van het schip als ook de catering. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”.

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Weerbericht

Mostly Cloudy

8°C

Muiden

Mostly Cloudy

Humidity: 81%

Wind: 19.31 km/h

  • 24 Mar 2016

    Rain 10°C 7°C

  • 25 Mar 2016

    AM Rain 9°C 2°C

De Egelantier

Nieuwsbrief