Trouwlocatie

Een trouwlocatie in Muiden (of op het IJ in Amsterdam)?

Een unieke huwelijkslocatie vinden zorgt bij menigeen voor hoofdbrekens. Uw trouwdag is immers de mooiste dag uit uw leven. Alles moet op die ene dag perfect zijn. Het aanbod van huwelijkslocaties of trouwlocaties in Nederland is legio. Echter u wilt iets echt speciaals en dat biedt Muiden.

Een top trouwlocatie als Muiden biedt alles om deze dag voor u en uw genodigden onvergetelijk maken. En wat dacht u er vervolgens van om een van de schepen van De Muider Compagnie als huwelijkslocatie te nemen? Elkaar het jawoord geven op het water varend met een authentieke tjalk als De Egelantier met het pittoreske stadje Muiden en het Muiderslot als achtergrond. Wat is er romantischer dan dat?

rijksmuseum-muiderslotUw trouwlocatie in Muiden

Ons schip De Egelantier heeft het predikaat officiële huwelijkslocatie van de gemeente Muiden. Wij waren de eerste in Nederland met dit predikaat, derhalve hebben wij zeer ruime ervaringen met bruiloften op het water. Naast de trouwplechtigheid kunnen vanzelfsprekend ook de receptie en uw feest op onze schepen worden georganiseerd. vraag ook naar de mogelijkheden voor trouwen op het IJ.

 

 

 

zet-de-zeilenfruitsalade-muider-compagnie

Over De Egelantier

De Egelantier wordt gevaren door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Zij verzorgen de boekingen en het klantencontact zelf. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Dit geldt zowel zeileigenschappen van het schip als ook de catering. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”.

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Weerbericht

Mostly Cloudy

8°C

Muiden

Mostly Cloudy

Humidity: 81%

Wind: 19.31 km/h

  • 24 Mar 2016

    Rain 10°C 7°C

  • 25 Mar 2016

    AM Rain 9°C 2°C

De Egelantier

Nieuwsbrief