Zeilschip Trouwen

Trouwen op een zeilschip

Door te trouwen op een zeilschip wordt je trouwdag de mooiste dag van je leven.. Een schip zoals De Egelantier biedt een unieke locatie voor het voltrekken van je huwelijk aan boord. Dit schitterende gerestaureerd zeilschip is al jaren aangewezen als officiële trouwlocatie van de gemeente Muiden. En tegenwoordig ook in Amsterdam, voor het rouwen op het IJ!

Trouwen op een zeilschip biedt u diverse geweldige mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld uw gasten de kans geven de handen uit de mouwen te steken en gezamenlijk genieten van zon, wind en de prachtige omgeving op het water? Of onderweg nog even van boord voor een kleine wandeling of bezichtiging van het eiland Pampus of het Muiderslot? Indien u trouwt op een zeilschip zoals De Egelantier is dat allemaal mogelijk. Daarnaast is er bij trouwen op een zeilschip ons altijd voldoende gelegenheid voor een speech, een dansje en een praatje.

trouwen-zeilenNiet alleen met onze zeilschip onderscheidt zich van de concurrentie. Maar ook onze catering is van het hoogste niveau. Als een van de weinige in onze branche beschikken wij over een echte chef-kok. Hiermee zullen uw gasten ook culinair gezien niets tekort komen. Wij organiseren uw dag graag van het begin tot eind. Doordat wij scheepseigenaar zijn kunnen wij aan praktisch elke wens voldoen. Graag maken wij voor elke bruid of bruidegom in spe een offerte op maat.

 

 

 

trouwen-schipjazz-zeilen

Over De Egelantier

De Egelantier wordt gevaren door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Zij verzorgen de boekingen en het klantencontact zelf. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Dit geldt zowel zeileigenschappen van het schip als ook de catering. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”.

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Weerbericht

Mostly Cloudy

8°C

Muiden

Mostly Cloudy

Humidity: 81%

Wind: 19.31 km/h

  • 24 Mar 2016

    Rain 10°C 7°C

  • 25 Mar 2016

    AM Rain 9°C 2°C

De Egelantier

Nieuwsbrief