Kies voor het kwaliteitsaanbod van de Egelantier. Er zijn veel zeilschepen te vinden in de haven van het pittoreske stadje Muiden. De Egelantier is onderdeel van de Muider Compagnie. Met haar style update van afgelopen jaar blijft het schip na maar liefst 120 jaar nog altijd trendy en jong.

Is zeer geschikt voor uw zakelijke arrangementen, familiefeesten en trouwerijen. De Egelantier heeft samen met de schepen van de Muider Compagnie een eigen ligplaats in hartje Muiden. zeilschip-egelantier1Idyllisch gelegen aan de oever van de Vecht, met het Muiderslot in het zicht. De catering is goed verzorgd op de Egelantier. De Muider Compagnie heeft een eigen kok in dienst. We bereiden de maaltijden met dagverse, kwaliteitsproducten.

Voor Varen uit Muiden bent u bij de Egelantier aan het juiste adres! 

Over De Egelantier

De Egelantier wordt gevaren door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Zij verzorgen de boekingen en het klantencontact zelf. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Dit geldt zowel zeileigenschappen van het schip als ook de catering. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”.

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Weerbericht

Mostly Cloudy

8°C

Muiden

Mostly Cloudy

Humidity: 81%

Wind: 19.31 km/h

  • 24 Mar 2016

    Rain 10°C 7°C

  • 25 Mar 2016

    AM Rain 9°C 2°C

De Egelantier

Nieuwsbrief