Vergaderen Boot

Heeft u er wel eens over nagedacht om op een Boot te vergaderen? Op ons prachtige Zeilschip De Egelantier wordt u die mogelijkheid geboden. Ruim, gezellig, sportief en informeel. Ingetimmerd met glanzend mahoniehout bieden we u de rustige ambiance voor een perfectie vergaderlocatie.

Aan boord zijn audiovisuele middelen zoals een beamer en flipover aanwezig. In de morgen gaat u serieus aan de slag. Na de lunch is het tijd voor ontspannen sportiviteit. Zeilen omhoog, vergaderen-bootschouder aan schouder gaat uw team aan het werk. Tegenstellingen verdwijnen en de saamhorigheid groeit!

De Egelantier maakt deel uit van de Muider Compagnie. We richten ons op het zakelijke marktsegment. De Muider Compagnie heeft een eigen insteekhaven in Muiden, 15 km van hartje Amsterdam. Onze vloot bestaat uit het Statenjacht “de Utrecht”en “de Rederijker”.

Voor het vergaderen op een Boot bent u bij de Egelantier op het juiste adres! 

Over De Egelantier

De Egelantier wordt gevaren door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Zij verzorgen de boekingen en het klantencontact zelf. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Dit geldt zowel zeileigenschappen van het schip als ook de catering. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”.

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Weerbericht

Mostly Cloudy

8°C

Muiden

Mostly Cloudy

Humidity: 81%

Wind: 19.31 km/h

  • 24 Mar 2016

    Rain 10°C 7°C

  • 25 Mar 2016

    AM Rain 9°C 2°C

De Egelantier

Nieuwsbrief