Verhuur Zeilschepen

Heeft u moeite met de keuze voor de juiste organisatie voor het verhuur van zeilschepen? Ziet u door de bomen nog het bos? Dan bent u bij de Egelantier aan het juiste adres!

De Egelantier, het Statenjacht en de Rederijker behoren tot de top van de markt. Onze schepen zijn ingericht voor dat ene ultieme doel; u en uw gasten een geslaagde dag te bezorgen. Glanzend koper en glimmend gelakt mahoniehout.

Alles ademt de sfeer van vervlogen tijden; Voor een dag stapt u uit de drukte van uw hectische leven. Ook de romantische thuishaven Muiden, 15 km van Amsterdam gelegen draagt hieraantrouwen-boot2 bij De Egelantier vaart onder de vlag van de Muider Compagnie. We zijn scheepseigenaar en boekingskantoor onder 1 dak. Dat betekent directe communicatie en korte lijnen. Geschikt voor uw familiefeest, bedrijfsuitje of vergaderlocatie. De Egelantier is een officiële trouwlocatie van de gemeente Muiden.

Voor het verhuur van mooie zeilschepen bent u bij de Muider Compagnie aan het juiste adres!

vergaderlocatie-schip

Over De Egelantier

De Egelantier wordt gevaren door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Zij verzorgen de boekingen en het klantencontact zelf. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Dit geldt zowel zeileigenschappen van het schip als ook de catering. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”.

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Weerbericht

Mostly Cloudy

8°C

Muiden

Mostly Cloudy

Humidity: 81%

Wind: 19.31 km/h

  • 24 Mar 2016

    Rain 10°C 7°C

  • 25 Mar 2016

    AM Rain 9°C 2°C

De Egelantier

Nieuwsbrief