Zeilcharter IJsselmeer

Zoekt u het ideale schip voor uw zeilcharter op het IJsselmeer vanuit Muiden? Dan bent u bij de Egelantier aan het juiste adres. De Egelantier is speciaal ingericht voor dat ene ultieme doel, u een zo prettig mogelijke dag op het water te bezorgen.

De mediterrane keuken is top. Alles en iedereen staat klaar om uw groep te verwennen. We zijn al 15 jaar gespecialiseerd in zeildagtochten. De Egelantier maakt deel uit van de Muider Compagnie. Samen met het Statenjacht “de Utrecht” en het zusterschip “de Rederijker” ligt de Egelantier afgemeerd aan een eigen insteekhaven nabij het Muiderslot. Voor uw dagtocht in het kader van uw Vergadering, bedrijfsuitje of familieuitje Is de Egelantier een uitstekend adres. Bovendien is het schip een officiële trouwlocatie van de gemeente Muiden.

zeilen-pampus2zeilregatta-muider-compagnie2

Over De Egelantier

De Egelantier wordt gevaren door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Zij verzorgen de boekingen en het klantencontact zelf. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Dit geldt zowel zeileigenschappen van het schip als ook de catering. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”.

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Weerbericht

Mostly Cloudy

8°C

Muiden

Mostly Cloudy

Humidity: 81%

Wind: 19.31 km/h

  • 24 Mar 2016

    Rain 10°C 7°C

  • 25 Mar 2016

    AM Rain 9°C 2°C

De Egelantier

Nieuwsbrief