Zeilschepen Huren

Huur zeilschepen vanuit Muiden of Amsterdam voor een zeiltocht op het IJsselmeer? Dan bent u bij de Muider Compagnie op de juiste koers! Met de Egelantier en haar zusterschepen bieden wij zeilschepen van topklasse. Glanzend mahoniehout en glimmend koper.

Een ruime bar en geriefelijk restaurant? Niet voor niets behoren onze zeilschepen tot de gezelligste schepen van het IJsselmeer. Zeer bijzonder is het Statenjacht “de Utrecht”. Zij neemt u mee naar de VOC tijd. Voel u als de admiraal van de vloot en scheep in op dit bijzondere schip! Huur uw zeilschepen bij de Muider Compagnie als u extra service verlangt.

zeilregatta-muider-compagnie3Want wij zijn al 10 jaar lang scheepseigenaar en boekingskantoor ineen. Dit betekent korte lijnen tussen de klant en de schipper. Dit betekent ook direct contact en een concrete vertaling van uw wensen. Huur onze zeilschepen voor een heerlijke dag op het water. Met hun majestueuze tuigage ligt menige haven binnen handbereik. En is de catering vast naar uw wensen. Want hoewel mediterraan van grondslag, kan onze kok daar ongetwijfeld uw persoonlijke draai aan geven.

Met zowel ligplaats in Muiden als amsterdam/IJburg.

 

Over De Egelantier

De Egelantier wordt gevaren door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Zij verzorgen de boekingen en het klantencontact zelf. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Dit geldt zowel zeileigenschappen van het schip als ook de catering. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”.

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Weerbericht

Mostly Cloudy

8°C

Muiden

Mostly Cloudy

Humidity: 81%

Wind: 19.31 km/h

  • 24 Mar 2016

    Rain 10°C 7°C

  • 25 Mar 2016

    AM Rain 9°C 2°C

De Egelantier

Nieuwsbrief