Zeilschip Muiden

Wilt u een Zeilschip huren in Muiden? Maar ziet u door de bomen geen bos meer? Laat u dan adviseren door de Muider Compagnie. Met de Egelantier zet zij al 10jaar de trend op het gebied van zeil dagtochten.

U kunt een zeilschip in Muiden huren voor uw nautisch evenement. Gezamenlijk met de Rederijker en het Statenjacht en een aantal schepen van ,bijna(!), gelijkwaardig niveau kunnen we ook grotere groepen aan.

De Muider Compagnie staat garant voor hoge kwaliteit. Scheep in op ons fraaie zeilschip in Muiden. De inrichting, de bemanning en ambiance zal u zeker bevallen. Want alles en iedereen zal zijn uiterste best doen om het u naar de zin te maken, En te houden. Bent u meer een passieve zeiler? Dan komt u ook aan uw trekken. Want;de bar is centraal gelegen en kijkt uit over een ruime kuip. En de catering is top.

Huur een zeilschip uit Muiden bij de Muider Compagnie!

bedrijfsuitje-zeilencatering-boot

Over De Egelantier

De Egelantier wordt gevaren door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Zij verzorgen de boekingen en het klantencontact zelf. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Dit geldt zowel zeileigenschappen van het schip als ook de catering. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”.

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Weerbericht

Mostly Cloudy

8°C

Muiden

Mostly Cloudy

Humidity: 81%

Wind: 19.31 km/h

  • 24 Mar 2016

    Rain 10°C 7°C

  • 25 Mar 2016

    AM Rain 9°C 2°C

De Egelantier

Nieuwsbrief