Feest Schip

Ons feest schip is de ideale locatie voor uw party

Feest schip - Misschien kunt u zich niet direct iets voorstellen bij een zeilend feest schip, toch kan een zeilschip de ideale locatie zijn voor een feest. Of u nu een verjaardag, trouwdag, bedrijfsparty of familiefeest wilt organiseren, met onze feest schepen regelt u een onvergetelijk feest voor uzelf en uw gasten.

Natuurlijk moet niet alleen de locatie perfect zijn, maar ook catering en de organisatie. Door jarenlange ervaring weten wij precies aan welke voorwaarden een goed feest moet voldoen! Wij zijn de specialist in het organiseren van spetterende feesten en partijen op het ons tjalkjacht De Egelantier. Dit schip is zeer ruim ingedeeld, doordat slaaphutten zijn weggelaten.

familiefeest-zeilenVanuit Muiden vaart u al feestend het IJsselmeer op! De catering op het feest schip tot in de puntjes geregeld De catering verzorgen wij in eigen huis, volledig naar uw wens. Voor de invulling van de dag en de catering kunt u kiezen uit een aantal vaste arrangementen, maar een geheel eigen invulling van de dag is natuurlijk ook mogelijk. Wij hebben door de jaren heen al voor een keur aan bedrijven en groepen spetterende en onvergetelijke feesten op ons feest schip georganiseerd.

 

 

partybootfestival-schip

Over De Egelantier

De Egelantier wordt gevaren door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Zij verzorgen de boekingen en het klantencontact zelf. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Dit geldt zowel zeileigenschappen van het schip als ook de catering. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”.

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Weerbericht

Mostly Cloudy

8°C

Muiden

Mostly Cloudy

Humidity: 81%

Wind: 19.31 km/h

  • 24 Mar 2016

    Rain 10°C 7°C

  • 25 Mar 2016

    AM Rain 9°C 2°C

De Egelantier

Nieuwsbrief