Platbodem Huren

Een platbodem huren? Huur onze Tjalk De Egelantier

Platbodem huren - Een platbodem huren voor een zakelijk of particulier uitstapje? Dan heeft De Muider Compagnie u veel te bieden. Al 10 jaar hebben wij ons tjalkjacht  de Egelantier in exploitatie. En nog altijd oogt zij fris en modern! Met haar ruime kuip, geriefelijke bar en comfortabele restaurant staat zij nog altijd model voor de concurrentie!

Samen met haar zusterschip De Rederijker en het Statenjacht “de Utrecht” ligt zij in hartje Muiden, in een eigen haven. Een platbodem huren voor uw zeilevenement is een goed idee. Of het nu om een vergadering, productpresentatie of incentive gaat. Of misschien wel een huwelijk.

De platbodem schepen van De Muider Compagnie bieden u daarvoor een uitstekende basis. De catering beantwoordt zeker aan de huidige eisen, Alles wordt vers ingekocht en speciaal voor uw groep aan boord gefabriceerd. Wilt u een platbodem huren als onderdeel van een compleet dagprogramma. Dan kan dat ook.

zeilregatta-muider-compagnie2catering-egelantier-1

Over De Egelantier

De Egelantier wordt gevaren door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Zij verzorgen de boekingen en het klantencontact zelf. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Dit geldt zowel zeileigenschappen van het schip als ook de catering. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”.

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Weerbericht

Mostly Cloudy

8°C

Muiden

Mostly Cloudy

Humidity: 81%

Wind: 19.31 km/h

  • 24 Mar 2016

    Rain 10°C 7°C

  • 25 Mar 2016

    AM Rain 9°C 2°C

De Egelantier

Nieuwsbrief