De ideale zeilboot huren kunt u bij De Egelantier

Zeilschepen huren in Muiden is vrij eenvoudig. Het aantal aanbieders dat een of meerdere zeilschepen in de verhuur heeft is groot. Vaak behoren deze schepen tot de traditionele bruine vloot. Wilt u daarentegen een zeilschip huren dat meer kwaliteit biedt dan komt een automatisch bij De Egelantier. Dit zeilschip, type tjalk, is klassiek doch modern en biedt voldoende ruimte zodat uw gezelschap heerlijk kan genieten.

U zult verbaast zijn over onze prijzen. Wij zijn qua prijs beslist concurrerend met andere verhuurders van kwalitatief mindere zeilschepen. Wij kunnen een dergelijke gunstige prijs kwaliteit verhouding realiseren doordat u bij ons rechtstreeks kunt boeken. Zonder de tussenkomst van een boekingskantoor. Dus huurt u het zeilschip De Egelantier dan u krijgt de beschikking over een premium schip voor een zeer schappelijke prijs.

Ook de catering is top. Wilt u een mooie zeilboot huren? Boek dan snel de Egelantier!

Over De Egelantier

De Egelantier wordt gevaren door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Zij verzorgen de boekingen en het klantencontact zelf. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Dit geldt zowel zeileigenschappen van het schip als ook de catering. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”.

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Weerbericht

Mostly Cloudy

8°C

Muiden

Mostly Cloudy

Humidity: 81%

Wind: 19.31 km/h

  • 24 Mar 2016

    Rain 10°C 7°C

  • 25 Mar 2016

    AM Rain 9°C 2°C

De Egelantier

Nieuwsbrief