Zeilen Boot

Zeilen op een boot - Ideaal voor uw groepsuitje

Zeilen boot - Zoekt u een geschikt boot om te zeilen met uw groepsuitje? Met de boot De Egelantier bieden wij u een passend boot om mee te zeilen. Centraal in Muiden gelegen vormt de Egelantier u een fantastisch decor voor uw familiedag of zakelijk uitstapje. De 255 m grote ketch tuigage van deze dagtochten tjalk draagt zorg voor de nodige sportiviteit aan boord.

De Egelantier was het eerste schip waar aan boord een huwelijk is voltrokken in Muiden. Onder de rook van het Muiderslot ligt de Egelantier naast De Rederijker en het Statenjacht De Utrecht in een eigen insteekhaven.

Op de kade hebben we eigen faciliteit voor een geweldige BBQ. Zin in een culinaire zeiltocht? Van culinair budgettair tot aan een sterrenmaaltijd? Bij ons slaagt u altijd. Via het linker formulier vraagt u informatie aan over onze producten / diensten.

bedrijfsuitje-zeilenborrel-aan-boord

Over De Egelantier

De Egelantier wordt gevaren door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Zij verzorgen de boekingen en het klantencontact zelf. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Dit geldt zowel zeileigenschappen van het schip als ook de catering. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”.

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Weerbericht

Mostly Cloudy

8°C

Muiden

Mostly Cloudy

Humidity: 81%

Wind: 19.31 km/h

  • 24 Mar 2016

    Rain 10°C 7°C

  • 25 Mar 2016

    AM Rain 9°C 2°C

De Egelantier

Nieuwsbrief