Zeilen Schip

De Egelantier is de perfecte keuze!

Overweegt u om met uw groep te zeilen op een schip? Goed idee. Want samen zeilen is goed voor de teamspirit. Of het nu om een personeelsuitstapje of familie-uitje gaat, nadat u heeft gezeild op een schip keert u terug als “maatjes”!

De keuze voor het juiste zeilschip blijft lastig. Het aanbod is enorm en zeer divers. Er zijn enkele specialiteiten. Zo zijn er schepen voor een verblijf van meerdere dagen. Andere schepen zijn ingericht om dagtochten te zeilen op het IJsselmeer.

De Muider Compagnie maakt een kwaliteitsstatement. Haar vloot bestaat uit 3 karakteristieke zeilschepen. De Egelantier, Rederijker en het Statenjacht “de Utrecht” zijn speciaal gebouwd voor ligplaats-muider-compagnie-ijburgdat ene ultieme doel: een dagje zeilen met een schip op het IJsselmeer. De thuishaven is Muiden. De catering voeren we uit onder eigen regie en is mediterraan van origine!

De inrichting van de schepen voldoet aan de hoogste eisen. De ruime kuip en gerieflijke zitkuip lopen optisch in elkaar over. Het restaurant is uitermate gezellig en biedt vele mogelijkheden. Van intieme vergaderingen tot aan trouwerijen aan boord! Wilt u meerder dagen zeilen op een schip? Dan helpt de Muider Compagnie u bij uw keuze naar het juiste schip. Want of het nu om een dag, weekend of week gaat. Zeilen op een schip van De Muider compagnie blijft een gegarandeerd succes!

 

 

zeilen-egelantier6familieuitje-egelantier

Virtuele rondleiding

360boven4360beneden4360bar4

Over De Egelantier

De Egelantier wordt gevaren door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Zij verzorgen de boekingen en het klantencontact zelf. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Dit geldt zowel zeileigenschappen van het schip als ook de catering. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”.

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Weerbericht

Mostly Cloudy

8°C

Muiden

Mostly Cloudy

Humidity: 81%

Wind: 19.31 km/h

  • 24 Mar 2016

    Rain 10°C 7°C

  • 25 Mar 2016

    AM Rain 9°C 2°C

De Egelantier

Nieuwsbrief